Land Rovers in Cars 2 (Disney – Pixar)

Geplaatst: 19 april 2011 in Nieuws
Tags:, , , , , , , , , ,

Pixar heeft trailers gelanceerd voor de nieuwe Cars 2 animatiefilm die deze zomer in de zalen komt (release 29 juni 2011). De sequel krijgt enkele nieuwe karakters en het valt op : 5 daarvan zijn bijzonder Engels.

Series  2

Sgt. Highgear is een Land Rover Series 2 in een royal guard uniform, inclusief beremuts en wapen.

De Engelse invloed lijkt zeer actueel want het koninklijk huwelijk heeft de animatoren blijkbaar geïnspireerd. Zo rijdt er ook een “Prince Wheeliam” (Bentley Continental)  en “The queen” (Rolls Royce Phantom) rond.

Bastaard

En dan is een nog een bastaard :  Miles Axlerod. Dat blijkt een SUV te zijn die vooraan nogal veel kijkt op een Land Rover : Discovery of Freelander. De achterzijde is echter ontgoochelend want die heeft meer weg van één of andere Jeep.

Het blijf trouwens leuk om de autotypes van alle karakters en figuranten te raden of op te zoeken.

EDIT : Een lezer reageerde via Twitter dat  ook de radiatorgril onmiskenbaar op een Jeep gelijkt. De vertikale verdelingen zijn inderdaad typisch voor Jeep. Maar de lichtblokken doen mij dan weer meer aan de Disco/Freelander denken. Wat denken jullie ?

EDIT 2 : de redactie van het LRCH Magazine meldt dat ze ook nog een rode Range Rover opgemerkt hebben, in de achtergrond van Lightning McQueen. Bedankt voor de tip, Martijn en Caroline.

EDIT 3 : Sgt. Highgear blijkt een series 2 te zijn en geen series 1 zoals eerst gedacht (aangepast – met dank aan vossehof en JustinvS van de prikkerspagina)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s