eerste video van de Range Rover Range_e

Geplaatst: 18 maart 2011 in Nieuws, Solihull
Tags:, , , ,

Op het afgelopen Autosalon in Geneve stelde Land Rover zijn eerste Hybride voor : de Range Rover Range_e. De elektrische achteras levert een CO2 uitstoot op van slechts 89g/km. Nu zijn ook de eerste videobeelden vrijgegeven.

De rijbeelden zijn niet zeer indrukwekkend en er wordt ook niet off road gegaan. We krijgen wel een glimp van de bijzondere display in het dashboard. Dat geeft uitlezing van de hybride technologie.

reacties
  1. […] De ecologische voetafdruk van een Land Rover is niet echt om fier over te zijn. Uiteraard gaan Land Rovers legendarisch lang mee en die duurzaamheid zou dus zeker meegerekend moeten worden. Maar de hoge verbruikscijfers, zeker bij die oudere Land Rovers, zorgen voor een zeer negatieve CO2 balans en een hoge verbruikskost. Vandaar dat Land Rover alle zeilen bijzet om enigszins tegemoet te komen aan de milieuverwachtingen van de markt. Bij de introductie van de Evoque en de DC100  van aanzienlijk lichtere materialen, zuinigere motoren en nieuwe technologie (e_Range). […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s