Sodbury is een gevestigde waarde op de Land Rover kalender. Honderden stand met Land Rover onderdelen, 4×4-accessoires en vooral veel Land Rover liefhebbers.

Als je het voelt kriebelen, dan moet je op 15 mei naar Beaulieu, het bezoekerscentrum  in het hart van “the New Forest”, centraal aan de Engelse zuidkust, in de buurt van Southampton. Dat herbergt onder andere het National Motor Museum en enkele historisch gebouwen. Sodbury Sortout kadert in Beaulieu Spring Autojumble dat tijdens het volledige weekend (dus ook op 14 mei) ook plaats biedt aan alles wat een autoliefhebber kan bekoren.

Belangrijkste onderdeel is de tweedehandsmarkt voor alles wat met auto’s en motoren te maken heeft (handelaars en particulier).
In Restauration Village programmeert Classics Monthly Magazine demonstraties van professionele restauratietechnieken. Uiteraard is er bijzondere aandacht voor Britse auto’s, met dit jaar ook de Mini Cooper Register om de 50e verjaardag van de Mini Cooper te vieren.

Land Rover R.04 (Beaulieu Motor Collection)

Inbegrepen in  de ticketprijs zit ook de toegang tot  het National Motor Museum en het officiële TopGear museum : World of TopGear

World of TopGear (Beaulieu)

Praktische informatie : hier en hier.

Ligging : postcode SO42 7ZN,  (257 km vanaf Dover)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s