Test : Range Rover TDV8

Geplaatst: 9 februari 2011 in Test
Tags:, , , ,

Na 40 jaar heeft de Range Rover zijn plaats in de markt meer dan bewezen. Bij zijn introductie in 1970 was de Range de eerste luxe terreinwagen op de markt. Dat nieuwe marktsegment bleef lang zijn eigen territorium want het duurde lang voor andere merken de potentie hiervan inzagen. Die situatie is nu wel helemaal veranderd maar toch blijft de Range Rover een icoon en benchmark voor alle luxe 4X4 wagens.

Sinds zijn introductie kende de Range Rover relatief weinig updates. Het duurde immers tot 1994 vooraleer de originele Range Rover (sindsdien de Range Rover Classic /RRC genaamd) werd vervangen door een nieuwe generatie : de P38a. Dat is maar liefst 24 jaar !  Het is dat ook iedere keer weer uitkijken naar een nieuwe update.  De Range Rover 2011 (TDV8) is intussen al een tijdje op de markt en is al door verschillende media getest (en goed bevonden).

Autogids

Vroom

Autofans

The Independent

Advertenties
reacties
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Keurslagerijhoeksma, Land Rover Nieuws. Land Rover Nieuws said: Test : Range Rover TDV8 http://wp.me/p1eSNa-e4 […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s