Het Autosalon 2011 heeft zijn deuren gesloten. Eerste geluiden van de hele sector melden dat het een heel goed salon geweest is (380.000 bezoekers). Lees : Brussel heeft zijn reputatie als verkoopssalon opnieuw waargemaakt. En hoewel het autosalon op de onpare jaren eerder naar bedrijfsvoertuigen gericht is, waren de premieres en publiekstrekkers toch eerder tussen de personenwagens te vinden met dit jaar een grote aandacht voor hybride en elektrische wagens. Die vond je op de Land Rover stand echter niet terug maar toch was het er altijd zeer druk. De premiere van de Range Rover Evoque was een echte publiekstrekker en het was dan ook aanschuiven om hem van dichtbij te kunnen zien. De tentoongestelde 3 en 5-deursmodellen  leken ook een nieuw publiek aan te spreken, dat om uiteenlopende redenen nu toch een Land Rover overweegt.

Bijna evenveel aandacht kregen de speciale limited reeksen van de andere modellen. De “exclusive” versies van Defender, Freelander 2 en Discovery 4 vielen duidelijk in de smaak.

Het enige echte bedrijfsvoertuig was een takelwagen op basis van een Defender. Twee jaar geleden  stonden ook pick-up versies van de Defender (110 en 130) en een Discovery in bedrijfsuitvoering (2 zitplaatsen, Lichte Vrachtwagen/Grijs Kenteken) te kijk, maar daar was deze keer geen plaats meer voor.

foto’s : © LandRoverNieuws

reacties
  1. […] waren enkel nog maar richtcijfers bekend. Op het Brussels autosalon kon je al zeer discreet een prijslijst voor de Range Rover Evoque inkijken maar die was nog […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s