Event : recordpoging – Convoy for Heroes

Geplaatst: 21 januari 2011 in Event, Nieuws, Reizen
Tags:, , , , , , ,

23-24 april 2011
Gaydon, Warwickshire UK
CV35 0BJ
http://www.convoy4heroes.org.uk

Tijdens het paasweekend vindt in Engeland een nieuwe wereldrecordpoging (Guinness World Record™) konvooirijden voor Land Rovers plaats. Bedoeling is om een aansluitend rijdend konvooi van Land Rovers te vormen. Het huidig record staat op 260 en dateert van 2004. Belgische pogingen in 2004 (Zaventem) en 2006 (Lommel) mislukten omdat de onderlinge afstand van max 6 meter verschillende keren overschreden werd (vaststelling door deurwaarder). De verwachtingen voor dit jaar liggen hoog want men mikt op 500 stuks.  Ambitieus, maar genoeg reserve om een verbreking van het record zeer waarschijnlijk te maken. Als extra verzekering treedt organisator van het vorige record op als adviseur.

De Britse organisatoren beloven een echt familie-event met camping van vrijdag tot maandag, animatie en stands. Locatie  is Gaydon, Warwickshire  (281 km van Dover) op de terreinen bij het  Heritage Motor Centre, wat op zich ook al het bezoeken waard is (automuseum met Land Rovers in de collectie).

De organisatie roept deelnemers op om naar Gaydon te rijden in “miniconvoys”. Als je wil aansluiten of zelf een miniconvoy opzetten vanuit Nederland of België dan kan je dit meedelen op het eventforum.

Alle info en inschrijvingen voor het event op de convoy4heroes website.

Als er hier lezers overwegen om er naar toe te gaan, laat het hieronder dan even weten in een reactie. Dit kan dan ook al een miniconvoy worden.

foto’s van Larofun 2006
Advertenties
reacties
  1. […] vindt  de recordpoging konvooirijden voor Land Rovers plaats in Gaydon UK. (meer info in eerdere posting). Als sponsor van het event heeft Skytag aangekondigd om live tracking te doen van […]

  2. […] Lees ook Beoordeel dit: Share this:TwitterFacebookRedditDiggStumbleUponE-mailVind ik leuk:LikeWees de eerste om post te waarderen. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s