Evoque op de iPhone

Geplaatst: 17 december 2010 in Solihull
Tags:, , , , , , ,

Als het van Land Rover afhangt, gaat de lancering van de Range Rover Evoque niet ongemerkt voorbij. Wereldwijd zijn er events en presentaties. De Evoque wordt er gepositioneerd als stadswagen.

This is a car inspired by the city. A car with a purpose to every line and a consideration to every detail. A car that begins to redefine what Range Rover is about.

De stad als biotoop voor de Range Rover, in tegenstelling tot de Land Rover die het liever in de modder doet. Om dit stedelijk profiel te benadrukken is er de gratis iPhone applicatie  “Range Rover Pulse of the City” uitgebracht dat je in staat stelt om op basis van gps-tracking een patroon te tekenen op de stadsplattegrond.

In november trok de band OK Go samen met de splinternieuwe Range Rover Evoque spelend en dansend door de straten van Los Angeles voor een unieke muzikale trip ! (OK Go GPS Parade) Ze gebruikten de iPhone-applicatie Pulse of the City om hun naam op straat te spellen, onderweg muziek te spelen en te dansen en dat leverde een stukje geo-art op.

Het is de bedoeling dat het publiek met behulp van de iPhone app in eigen stad ook een route creëert en uitvoert. Het grafische resultaat kan dan opgeload naar de Hello Evoque website. Een selectie van de inzendingen wordt verwerkt in de volgende videoclip van OK Go.

Voor de grote wereldsteden wordt extra animatie geboden door maandelijks vragen te lanceren. Amsterdam en Brussel voeren het lijstje van de steden aan.

Advertenties
reacties
  1. clim4x schreef:

    Land Rover Belux doet vandaag een mailing om het Belgisch luik van “Range Rover Pulse of the City” aan te kondigen : http://goo.gl/oIXtS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s